Isolering af skunk

Er varmeregningen steget dig over hovedet?

Skunken bliver ofte glemt af boligejerne, når der tales efterisoleringer. Men det er en stor fejl. En efterisolering af skunke giver et tydeligt forbedret indeklima og der kan virkelig spares mange kroner ved et relativt lille isoleringsprojekt. 

Typisk kan du spare op til kr 2500* ved en isolering af skunke.

Få et uforpligtende tilbud  Gratis isoleringstjek

*Ud fra standardværdikatalog

Eksperter i efterisoleringer af skunke

Vi har igennem vores mere end 20 års erfaring i både rådgivning og indblæsning i skunke og tagkonstruktioner, specialiseret os i netop denne type isoleringer. Du kan derfor trygt kontakte os for et fornuftigt tilbud på et gratis isoleringstjek af din tagkonstruktion.
Brug formularen eller ring på 24 45 02 69 og få en kompetent og kvalitetsbaseret rådgivning og et efterfølgende professionelt isoleringsarbejde.

Vidste du?

Når du skal efterisolere skunken på dit hus, er det vigtigt, at du først tjekker den ordentligt for eventuel gammel isolering. Desuden bør du undersøge, om der er isolering i bjælkelaget, dvs. i etageadskillelsen mellem skunkrummet og den underliggende etage.

Forskellige tagkonstruktioner kræver forskellig isoleringsløsninger. Både den vandrette skunk og den lodrette skunk skal efterisoleres.

Gratis isoleringstjek

Et isoleringstjek er naturligvis GRATIS og koster ingenting. En af vores Aut. isolatører kontakter jer for tidspunkt for besigtigelse af skunken. På dagen vil den Aut. isolatør gennemgå jeres tagkonstruktion og skunke for isoleringsmuligheder og dermed også energiforbedringer. Sammen vil I gennemgå løsningsmuligheder og afslutningsvis vil du modtage et tilbud på isoleringen af din skunke. I tilbuddet vil der udspecificeret stå, hvad du kan trække fra i Håndværkerfradraget og hvor stort et kontant energitilskud, du kan forvente at modtage for din energiforbedring / nedbringelse af CO2.  

Få et gratisk isoleringstjek