Vi søger altid professionelle håndværksmestre

Vi venter gerne på de bedste


Markedsandelen med udbredelsen af papirisolering  er vokset ca. 30% de sidste mange år, dette både indenfor de private, erhvervsmæssige samt offentlige bygherrer. Hele bæredygtighedsbølgen fortsætter langt ud i fremtiden. Så vil du have del i udviklingen, så er det  nu,  din virksomhed skal tage skridtet og blive  autoriseret isolatør  hos os. Flere af vores Aut. isolatører har efter samarbejdet med os, fået udvidet deres netværk og styrket deres virksomhed, med de mange fordele som Thermofloc borfri papirisolering kan gøre for dem og deres virksomheder.

HOS OS FÅR DU:

  • Oplæring i indblæsning af papirisolering.
  • Eget eksklusivt område.
  • Hos os starter du ikke med et hobby sæt -vores isoleringsudstyr er gennemtestet til professionelt brug. Du foretager kun én investering, til gengæld er den langtidsholdbar!
  • Gennemtænkt franchise koncept, hvor du kan tjene penge fra dag 1...
  • Et veldokumenteret isoleringsprodukt, 100% uden borsalte og andre uønskede tilsætningsstoffer.

Så... Er du tømrer-, snedker eller anden håndværksmester, der har lyst til at isolere med et miljøvenligt og konkurrencedygtigt isoleringsmateriale, der hverken klør eller kradser? Går du op i kvalitet og kan lide at have travlt? Savner du bedre logistik på byggepladser med den rigtige isoleringsløsning? Er du generelt træt af massiv travlhed i virksomheden, hvor dette kunne frigive tid til dig og dine medarbejdere?

Vi garanterer; at du vil øge din virksomheds fremtidige virkefelt samt indtjeningsmuligheder.

Som autoriseret Thermofloc isolatør bliver du uddannet både teoretisk og praktisk, men mest praktisk, da indblæsning ikke kan læres i et øvelokale. Vi afholder løbende kurser / workshops i nye indblæsningsteknikker, men kun for vores Aut. isolatører og altid med kun en virksomhed af gangen. Vores virksomhed er altid up-to-date og foregangsbillede, når det gælder udvikling af indblæsnings teknikker og maskinteknologi indenfor løsfyldsmateriale.  

Vores isolatører præsenteres dagligt for nye løsninger, der øger deres indtjening og dermed er de altid et skridt foran kollegaerne i branchen!
Fordi vi selv har været i marken og har haft produktet og maskinerne i hænderne. Vi har ikke lært det bag et skrivebord!

Det er et krav fra os, at du er håndværksmester med kendskab til både bygningsteknik og konstruktioner, da dette er udgangspunktet for forståelsen af isoleringsprojekter og indblæsningsteknikker.

Som autoriseret isolatør vil du blive bakket op at en seriøs samarbejdspartner, der har stor interesse i papirisolering og udviklingen af produktet på det Skandinaviske marked, hvorfor vi kan hjælpe dig og din virksomhed med bl.a. markedsføring, salg og andre pr-aktiviteter.  

Naturligvis har vi også teknisk support. Vi står klar til at hjælpe dig i situationer, hvor det måtte være nødvendigt.  Vi understreger at vores påstande altid kan dokumenteres!

Som autoriseret isolatør får du tildelt et eksklusivt område i Danmark, som du repræsenterer med Thermofloc borfri papirisolering. Der op startes naturligvis ikke andre isolatører eller forhandlere i tæt tilstødende områder, det kalder vi respekt for hinandens virksomheder og forretningsmuligheder. Henvendelser på isoleringsprojekter i eksklusivområderne tildeles naturligvis de enkelte isolatører u/b.

Vi sælger udelukkende B2B for at opretholde kvaliteten af indblæsningen, der også skal være perfekt om 5 år, 10 år osv.

Interesseret i et forpligtende samarbejde?

Vil du være en del af vores lukrative og attraktive netværk af Aut. Thermofloc isolatører?

Kontakt os via Betina Voss på  mail@papirisolering.dk eller ring på telefon 24 45 02 69.

Vi ser frem til til at høre fra dig! .... og vi venter gerne på de rette virksomheder til vores netværk!