Isolering af krybekælder

Fryser du og dine børn tæerne?

Træk og fodkulde er meget almindelig i ældre huse, da disse ikke lever op til nutidens isoleringsstandarder. Det kan dog løses ved en simpel efterisolering af krybekælderen. 

Få et uforpligtende tilbud  Gratis isoleringstjek

Energitilskud

Hvis du vælger at få isoleret din krybekælder, kan du faktisk trække lønudgifterne til isolatørerne fra i skat, ved hjælp af håndværkerfradraget, og samtidig få et energitilskud på 38 øre pr. sparet kWt af vores samarbejdspartner.

Læs mere om energitilskud

Fordele ved at få isoleret kælderen

Der er mange fordele ved denne type efterisolering. Den vigtigste er naturligvis at du sparer en betydelig sum penge på dine varmeudgifter, men samtidig forbedrer du dit indeklima ved at eliminere fodkulde og træk nedefra i din bolig.

Hos Papirisolering.dk er vi eksperter i efterisoleringer af krybekældre.

Vi har igennem vores mere end 20 års erfaring i rådgivning og indblæsning i krybekældre specialiseret os i netop denne type isoleringer. Du kan derfor trygt kontakte os for et fornuftigt tilbud på et gratis isoleringstjek.

Isoleringstjek

Et isoleringstjek koster naturligvis ingenting. En af vores Aut. isolatører kontakter jer for tidspunkt for besigtigelse af krybekælderen. På dagen vil den Aut. isolatør gennemgå jeres krybekælder for isoleringsmuligheder og energiforbedringer. Sammen vil I gennemgå løsningsmuligheder og afslutningsvis vil du modtage et tilbud på isoleringen af din krybekælder.

I tilbuddet vil der udspecificeret stå, hvad du kan trække fra i Håndværkerfradraget og hvor stort et kontant energitilskud, du kan forvente at modtage for din energiforbedring / nedbringelse af CO2.

Checklist Created with Sketch.
Få et gratis isoleringstjek

En af vores Aut. isolatører kontakter dig for besigtigelse af dit næste isoleringsprojekt.

Bemærk; der må ikke være observeret fugtskjolder på sokkel eller facademur, samt må der ikke lugte muggent fra ventilationsristene, og ej heller må der have været bemærket opstuvninger i afløbssystemet ved kraftige regnskyl og tøbrud. Vigtigst er også at der ikke må være fugtskjolder på boligens indvendige vægge eller gulve.
Adgang til indblæsning i krybekældre er oftest gennem riste i soklen eller adgang via kartoffelkælder indvendigt. Man må under ingen omstændighed aflukke eksisterende riste i soklen, da dette kan medføre større fugtproblemer og skader.