Isolering af krybekælder

Vidste du, at der er rigtig mange penge at spare på isolering af krybekælder. Læs hvorfor papirisolering er både effektiv og miljørigtig.

Træk og fodkulde er meget almindelig i ældre huse, da disse ikke lever op til nutidens isoleringsstandarder.

Isolering af krybekælder er en del af den samlede energioptimering af din bolig. Hvis din termostat er indstillet højt og dine gulve stadig er kolde, så kan krybekælderen være synderen. 

Mange ældre huse har en krybekælder som er dårlig isoleret. Det påvirker din årlige varmeregning og din bolig får en dårlig energimærkning. Derfor er det en rigtig god investering at isolere din krybekælder - en investering som er tjent hjem i løbet af kort tid. 

Papirisolering er effektiv og miljøvenlig isolering af krybekælder. Når man bruger papirisolering danner det et solidt lag, som dækker alle hjørner og kroge af krybekælderen. 

Papirisolering er kendt for at have en tæt og høj rumvægt, hvilket sikrer uønsket luftstrømme som giver høj varmekapacitet. 

Vi har over 20 års erfaring med isolering af boliger. Vi er et netværk af seriøse og kvalitetsbevidste autoriserede isolatører fordelt over hele Danmark.

Vores isolatører bruger udelukkende Thermofloc borfri papirisolering som er certificeret NaturePlus. Thermofloc har dokumenteret tekniske egenskaber og miljøvenlige indholdsstoffer, hvilket er godt for både dig, din familie og vores miljø.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på isolering af krybekælder i dag.

 

Få et uforpligtende tilbud  Gratis isoleringstjek

Fordele ved at få isoleret kælderen

Der er mange fordele ved denne type efterisolering. Den vigtigste er naturligvis at du sparer en betydelig sum penge på dine varmeudgifter, men samtidig forbedrer du dit indeklima ved at eliminere fodkulde og træk nedefra i din bolig.

Vi er eksperter i efterisoleringer af krybekældre.

Vi har igennem vores mere end 20 års erfaring i rådgivning og indblæsning i krybekældre specialiseret os i netop denne type isoleringer. Du kan derfor trygt kontakte os for et fornuftigt tilbud på et gratis isoleringstjek.

Isoleringstjek

Et isoleringstjek koster naturligvis ingenting. En af vores Aut. isolatører kontakter jer for tidspunkt for besigtigelse af krybekælderen. På dagen vil den Aut. isolatør gennemgå jeres krybekælder for isoleringsmuligheder og energiforbedringer. Sammen vil I gennemgå løsningsmuligheder og afslutningsvis vil du modtage et tilbud på isoleringen af din krybekælder.

I tilbuddet vil der udspecificeret stå, hvad du kan trække fra i Håndværkerfradraget og hvor stort et kontant energitilskud, du kan forvente at modtage for din energiforbedring / nedbringelse af CO2.

Checklist Created with Sketch.
Få et gratis isoleringstjek

En af vores Aut. Thermofloc isolatører kontakter dig for besigtigelse af dit næste isolerings projekt.
Helt uforpligtende naturligvis.

Bemærk; der må ikke være observeret fugtskjolder på sokkel eller facademur, samt må der ikke lugte muggent fra ventilationsristene, og ej heller må der have været bemærket opstuvninger i afløbssystemet ved kraftige regnskyl og tøbrud. Vigtigst er også at der ikke må være fugtskjolder på boligens indvendige vægge eller gulve.
Adgang til indblæsning i krybekældre er oftest gennem riste i soklen eller adgang via kartoffelkælder indvendigt. Man må under ingen omstændighed aflukke eksisterende riste i soklen, da dette kan medføre større fugtproblemer og skader.