Her kan du finde dokumentation på ALT...

Har du brug for andet specifikt, kan du kontakte os her; mail@papirisolering.dk

 

Brand A2 Brand B2

Skriv gerne til os, hvis du mangler mere dokumentation!

Læs mere

Vores produkt har de bedste egenskaber for lydisolering. Lydisolering handler i bund og grund og at stoppe de strømninger der kommer trin eller støjgener.
Det er vi eksperter i at udføre.

 

 

 

Læs mere
etageB2 gulvA3

En mår eller andre skadedyr kan ødelægge isoleringen meget og derfor er det en vigtig forudsætning, når der efterisoleres efter deres besøg, at der anvendes isoleringsmateriale som disse skadedyr ikke ønsker at bo og leve i.
Thermofloc borfri papirisolering er sådan et produkt. På grund af de mineralske, miljøvenlige salte, som der er tilsat de granulerede aviser vil slimhinder på skadedyr tørre ud. De vil derfor ikke finde det behageligt at bo i isoleringsmaterialet.

Har du haft besøg af mår eller andet skadedyr, så kommer vi gerne forbi og giver vores erfaring videre på den specifikke sag.

Læs mere
mar i glasuld B mar i glasuld A

Nogle konstruktioner kan være så detaljeret og specifikke i sin visuelle udformning at det kan besværliggøre byggeriet i praktisk forstand. Men ikke hvis der anvendes Thermofloc borfri papirisolering.
Med bare et isoleringsmateriale kan vi skabe et gennemgående og tætsluttende isoleringslag uden kuldebroer og samlinger.

problematisk isolering A problematisk isolering B

En hulmursisolering er både godt for nedbringelse af varmetabet, men også en rigtig god lydisolering, hvis der fx. er befærdet trafik i nærheden.

Vi er eksperter i hulmursisolering. Vi har efterisoleret bygninger med papirisolering i mange år og kender til de forskellige byggestile, facadeopbygninger, slæbebatts mm.
For os er isolering en tillidssag. Især når kunden vælger os til deres hulmursisolering som foregår i blinde, dvs. kunden kan ikke se hvad der er blevet isoleret. Derfor tilbyder vi gennemgang af facade med termografi både før og efter en hulmursisolering. Desuden mener vi ikke at en hulmursisolering skal efterlade tydelige spor på facaden efterfølgende. Det skal ikke kunne ses bagefter at vi har hulmursisoleret derfor anvender vi kun gennemtestede isoleringsteknikker.

Det kalder vi oprigtig kvalitetsarbejde.

HUSK: Det er hos os at du modtager Isoleringsattest med tilhørende forsikringspolice på 20.000.000kr. på alle isoleringsopgaver.

Læs mere
hulmurA hulmurC1