Jørn Johansen A/S

Jørn Johansen A/S har eksisteret siden 1988. Virksomheden har gennem årene udført restaurering af erhvervsejendomme, herregårde, butikker og beboelse. Jørn Johansen A/S har også udført opgaver på fredede ejendomme. Siden 1999 har firmaet samtidig udført hovedentrepriser inden for vedligeholdelse, renovering og til- og ombygninger.

Håndværksarbejde og byggestyring
I firmaet er der ansat bygningskonstruktører/byggeledere som er uddannede inden for beton-, snedker- og tømrerfaget. De tager sig af alle opgaver inden for byggeri og anlæg. Dette er typisk komplicerede sager som andre vil takke nej til, eksempelvis unikke stål- og betonkonstruktioner, modernisering, renovering, energiforbedringer, skadeservice med genhusning, skimmelsager etc.

Bygnings- og facaderenovering
Jørn Johansen A/S udfører renovering af både facader og hele ejendomme. Vores kunder er en bred vifte af private, boligforeninger og virksomheder, alle med forskellige ønsker og behov. I særdeleshed udfører vi hulmursisoleringer af alle typer facader.

Bygningsvedligeholdelse
Et stort område er vedligeholdelse af bolig- og erhvervslejemål i både ældre og nye ejendomme. Jørn Johansen A/S kan, i samarbejde med bygherrer, udarbejde løbende vedligeholdelsesplaner og budgetter på op til 10 års sigt. Dette sikrer at projektet er økonomisk sikkert, således at dyre overraskelser ikke forekommer.

Håndværksmester
Jørn Johansen A/S har kompetent og veluddannet personale inden for maler-, murer- og tømrerfaget. Hvilket er afgørende for at vi rationelt og håndværksmæssig korrekt kan udføre de helt små håndværksopgaver og større renoveringsopgaver tværfagligt.

 Ring til Jørn Johansen hvis du vil have et fornuftigt tilbud på dit næste isoleringsprojekt!