Forbedret U-værdi

Thermofloc borfri papirisolering har nu forbedret U-værdien til 0,037 W/mK

Skrevet d. 29 august 2018
Senest opdateret d. 27 oktober 2020

Med en forbedret U-værdi på 0,037WmK kan Thermofloc borfri papirisolering isolere endnu bedre end før. Det har stor betydning for de mange større byggerier, der nu og i fremtiden bliver udført med produktet. Bygherre får bedre isoleringsværdi eller lavere isoleringshøjde!

Produktet udmærker sig ikke kun ved at være 100% borfri og fri for ammoniumforbindelser, men nu også med en forbedret U-værdi. Men det stopper ikke her. Allerede nu bliver der foretaget yderligere tests, der vil dokumentere flere egenskaber for dette produkt, fortæller han begejstret. Vi kan endnu ikke løfte sløret for projektet, men det har noget med kasse-tænkning af gøre, slutter han.

Ved spørgsmål til de nye forbedringer kan man kontakte Indehaver Betina Voss på tlf. 24 45 02 69 

 

FAKTA om U-værdier;
Ud fra de enkelte materialers varmeledningsevne og tykkelse, og hvordan de sættes sammen i bygningskonstruktioner, kan man beregne en konstruktions isoleringsevne - enten i sin helhed eller for enkelte dele af konstruktionen. Det kalder man U-værdien.
Altså jo lavere u-værdi, jo bedre isoleringsevne har den samlede konstruktion - og desto mindre varme går tabt. U-værdier måles i W/m²K (watt pr. kvadratmeter).

 

 

Kvalitet og garanti

Vores motto er; Når kvalitet er afgørende! -og det vil vi gerne hænges op på.
Autorisationen af vores isolatører bygger på uddannelse baseret på mere end 20 års erfaring i indblæsning af papirisolering. Obligatorisk egenkontrol af udført isoleringsarbejde samt stikprøvekontroller foretaget af Papirisolering.dk. Desuden er alle isolatører underlagt at indberette Isoleringsattester på alle isoleringsopgaver. Isoleringsattesten udleveres til kunden sammen med kopi af forsikringspolice, lavet i samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab, der dækker op til 20.000.000 kr. Dermed viser vi, og forsikringsselskabet, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.