Borfri papirisolering
med miljøgodkendelse

Thermofloc papirisolering er helt uden Borsalte og ammonium

Første papirisolering 100% borfri

Tidligere var Papirisolering tilsat brand og svampehæmmende salte, typisk i form af ufarlige borsalte og aluminiumhydroxid. Dette er ikke længere tilfældet, da Thermofloc papirisolering er helt igennem et grønt produkt og 100% borfri. Tilsætningsstofferne i Thermofloc borfri papirisolering er naturlige mineralske komponenter, der tilsættes i begrænsede mængder, så materialet stadig kan komposteres. Når materialet komposteres indgår papirisoleringen igen i næringskredsløbet og figurerer her som jordforbedringsmiddel. Havde der været farlige tilsætningsstoffer i Thermofloc papirisolering skulle materialet have været deponeret og ikke komposteres, som anbefalingerne er.

Fordi Thermofloc borfri papirisolering hverken indeholder borforbindelser eller ammoniumforbindelser, kræves der IKKE et sikkerhedsdatablad for salg af Thermofloc borfri papirisolering, hvilket bekræfter at produktet ikke indeholder farlige stoffer.

Download Thermofloc papirisolering her

  

Thermofloc borfri papirisolering er ikke farligt!

Thermofloc borfri papirisolering, produceres udelukkende ud fra genbrugsaviser og returaviser. Papirisoleringen ender ud som papirgranulat og tilsættes miljøgodkendte mineralske komponenter.

Thermofloc borfri papirisolering er et organisk materiale, som er ubrandbart og fugtabsorberende = fugttransporterende (hygroskopisk). Hvilket har sin klare fordel i f. eks. hulmuren. Her kan Thermofloc borfri papirisolering optage fugten og absorbere denne igen. Herved undgås svampeangreb og fugtophobning i hulmuren. Se endvidere SBI Anvisning 207 

Thermofloc borfri papirisolering er hverken brandfarlig eller ekstrem fugtfølsom, da produktet har sin naturlige egenskab i form af det organiske materiale. Samtidig sikrer de naturlige mineralske komponenter både brandhæmning og råd / svampe angreb. I almindelige beboelseshuse kan Papirisolering anvendes på samme vis som konventionel isolering og tilmed i mange tilfælde yde en væsentlig bedre isolering.

FORDI; Thermofloc borfri papirisolering kommer fra den selvsamme skov som spær og lægterne i konstruktionen gør, disse materialer arbejder derfor meget godt sammen uden plastik og tape, hvilket giver en åndbar konstruktion, hvorimod spær og lægter ikke har været i nærheden af det materiale, der anvendes som uorganiske isoleringsmaterialer, der yderligere kræver plastik og tape, hvilket medfører en ikke åndbar konstruktion.

Thermofloc borfri papirisolering er godkendt under ETA 15/0891 og er naturligvis CE godkendt og EPD certificeret.

Thermofloc, nu med miljøcertifikat

Thermofloc borfri papirisolering har januar 2013 fået tildelt miljøgodkendelsen fra Natureplus  —som det eneste indblæsningsprodukt i Europa. Natureplus tildeler udelukkende deres eftertragtede certifikater til produkter, der kan dokumentere naturlige indholdsstoffer.Økonomiske fordel med borfri papirisolering

Prisen for udført isoleringsarbejde med Thermofloc borfri papirisolering er stadig den samme, trods den forbedrede kvalitet af isoleringsmaterialet. Kontakt os for tilbud på dit isoleringsprojekt...

Garanti på isoleringen

Du modtager naturligvis dokumentation for det udførte arbejde, når du vælger en Thermofloc isolatør!

Din lokale autoriserede Thermofloc isolatør udsteder en isoleringsattest. Det er din sikkerhed for et veludført isoleringsarbejde. Med isoleringsattesten følger certifikat af forsikringspolice, dækkende produkt og ansvar. Policen dækker op til kr. 20 millioner på materiale samt omkringliggende konstruktioner, hvor der er indblæst Thermofloc borfri papirisolering efter gældende retningslinjer.