Hulmursisolering det betaler sig

Har du smidt tusindvis af kroner ud gennem dårligt isolerede vægge?
Få hulmursisoleret og spar tusindvis af kroner – hvert år.

Med en hulmursisolering vil du på en nem og billig måde kunne nedbringe dit varmeforbrug og ikke mindst dine varmeudgifter. En hulmursisolering og isolering af dine ydervægge lukker af for alle kuldebroer og sparer dig for flere trækgener og et dårligt indeklima. En hulmursisolering er typisk tjent hjem under to år.

Få et uforpligtende tilbud  Gratis isoleringstjek

Kvalitet og garanti

Vores motto er; Når kvalitet er afgørende! -og det vil vi gerne hænges op på.
Autorisationen af vores isolatører bygger på uddannelse baseret på mere end 20 års erfaring i indblæsning af papirisolering. Obligatorisk egenkontrol af udført isoleringsarbejde samt stikprøvekontroller foretaget af Papirisolering.dk. Desuden er alle isolatører underlagt at indberette Isoleringsattester på alle isoleringsopgaver. Isoleringsattesten udleveres til kunden sammen med kopi af forsikringspolice, lavet i samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab, der dækker op til 20.000.000 kr. Dermed viser vi, og forsikringsselskabet, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Beparelse og hvad koster det?

Det er en relativ lille investering at få foretaget en hulmursisolering. Den værdi du får for pengene er stor og det er især efter en hulmursisolering, at du mærker et klart bedre indeklima og temperaturforøgelse.

Udgiften til varmetab gennem en uisoleret ydervæg ligger på 60,- til 180,- kr. pr. m2 ydervæg, så en typisk hulmursisolering med Thermofloc Papirisolering tjener sig hjem på ca. 1-2 år –afhængig af husets opvarmningsform. Så der er rigtig gode penge at spare ved denne form for isolering.

Få et tilbud

Sikkerhed

Vores isolatører er eksperter i hulmursisoleringer. De er uddannet til at sikre, at den helt rigtige mængde materiale blandes med den korrekte mængde luft. Det er din sikkerhed for at materialet ikke sætter sig efterfølgende og dermed skaber det mere værdi for din energiforbedring af boligen.
Derfor er en hulmursisolering heller ikke et gør-det-selv projekt, det kræver uddannelse og knowhow at isolere i blinde og i lukkede konstruktioner.

Hvad er hulmursisolering?

En isolering af dine ydervægge om disse er fuldmuret, med fundablokke eller andet. 
Vi er eksperter i hulmursløsninger.
Rent praktisk bores der små huller i facaden imellem fugerne, ca. 4 pr. m2, for at sikrer at der er gennemgang i hulmuren og at hulmuren derfor bliver helt fyldt ud, uden efterfølgende huller og kuldebroer. Isoleringsmaterialet indblæses i hulmuren med et specialtudviklet mundstykke. Som afslutning lukkes alle huller igen med tilsvarende fugefarve, som den eksisterende. En hulmursisolering skal ikke kunne ses visuelt efterfølgende.
Når man hulmursisolerer, så arbejdes der i blinde. Vi mener derfor at det er en tillidssag at isolere en hulmur og det vil vi gerne hænges op på.

Hvorfor skal jeg hulmursisolere mit hus?

De fleste huse, som er bygget i perioden fra 1900 tallet og frem til midten af 70´erne er ofte bygget med en hulmur, som ikke er isoleret. Dengang tænkte man ikke så meget på varmetabet, da energi og ikke mindst olie var relativt billig. Siden er udgiften til opvarmning af boligen blevet en stor post på de fleste familiers budget og et naturligt sted at forsøge at spare på pengene. Huse som er bygget efter denne periode er fra starten hulmursisoleret (typisk med mineraluld, glasuld, flamingo, skum eller tilsvarende produkt). Dog mangler der typisk 40mm isolering i hulmuren, som nemt og billigt kan efterisoleres af vores isolatører.

Mange husejere er i dag i den tro, at deres hus er hulmursisoleret fordi det i sin tid blev lavet med skum, som siden hen har vist sig at være mere eller mindre forsvundet, eller de er blot ikke opmærksomme på den besparelse, der ligger i at få isoleret hulmuren.

Ud over den økonomiske fordel ved en hulmursisolering er der også indeklimaet, som bliver bedre i huset, når kulden ikke slår ind fra ydervæggene. Ligeledes kan den også fjerne noget af støjen udefra, hvis man er plaget af støjgener.

Isoleringstjek

Et isoleringstjek er naturligvis GRATIS og koster ingenting. En af vores Aut. isolatører kontakter dig for dato for besigtigelse af din hulmur. På dagen vil den Aut. isolatør gennemgå din hulmur, hvis det er muligt gøres dette med termografi. Han vil herefter rådgive om isoleringsmuligheder og energiforbedringer. Sammen vil I gennemgå løsningsmuligheder og afslutningsvis vil du modtage et tilbud på isoleringen af din krybekælder. I tilbuddet vil der udspecificeret stå, hvad du kan trække fra i Håndværkerfradraget og hvor stort et kontant energitilskud, du kan forvente at modtage for din energiforbedring / nedbringelse af CO2.  

Gratis isoleringstjek

Et godt produkt

Isoleringsmaterialet Thermofloc borfri papirisolering består af granulerede aviser tilsat naturlige mineralske ufarlige salte. Produktret er på grund af sine fugttransporterende egenskaber som skabt til en hulmursisolering. Aviser er gode som fugttransportører, som når du spilder din kaffe ud over søndagsavisen, så vil du se kaffen vandre til et større område, for efterfølgende at blive tør. Det samme sker inde i din hulmur. Derfor er det bedste produkt til en hulmursisolering et organisk materiale -og nej, papirisoleringen mister ikke sin isoleringsevne, fordi den bliver våd. Vores referencer for hulmursisoleringer ud mod den jyske vestkyst, med masser af havgus og vind, er lang.


 

Genanvendelse og miljø

Thermofloc borfri papirisolering er det eneste isoleringsmateriale i Danmark, der har modtaget NATUREPLUS certifikat (læs mere om Natureplus her) og på grund af at papirisoleringen ikke indeholder borsalte, borax eller andre uønskede tilsætningsstoffer kan materialet komposteres. 
En genanvendelsesordning er endnu ikke iværksat, men ved Thermofloc borfri papirisolering kan 97% af materialet genanvendes.


 

Når du vælger en Aut. Thermofloc isolatør til at udføre din hulmursisolering, vil vi ikke være de billigste, for vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Hos os får du men den højeste værdi på sigt. Her kan du udregne din rentabilitet af din hulmursisolering:

Udregn rentabilitet