Velkommen til Goodman Isolering

Velkommen til Goodman Isolering på Amager! Så er der miljørigtig isolering til Amager og København...

Skrevet d. 4 marts 2015
Senest opdateret d. 8 marts 2016

Det velkendte Amager-firma Snedkerfirmaet Goodmann Service har indgået en aftale med Papirisolering Danmark om at tilbyde deres kundekreds miljørigtig isolering med Thermofloc  borfri papirisolering.  

Indehaver af Snedkerfirmaet Goodmann Service Jens Goodman har siden starten tilbage i 2007 ekspanderet voldsomt og med udvidelsen af virksomheden med nu også at tilbyde sine kunder miljøvenlig papirisolering, forventes endnu en naturlig fremgang -igen! Jens Goodman har en stor kontaktflade og en fastkundekreds på Amager og i hele Københavnsområdet, som nu kan se frem til at spare penge på energiudgifterne med Thermofloc borfri papirisolering.
Endelig er firmaet flere gange nomineret til Årets tømrer og vandt da naturligvis også prisen tilbage i 2013. Igen i år er de naturligvis nomineret til titlen på grund af deres udførte kvalitetshåndværk i brancen! I 2014 vandt virksomheden titlen som Årets Erhvervsleder på Amager.
Isoleringsdelen vil foregå under navnet Goodman Isolering, stadig med den samme kvalitetsbevidste stab af medarbejder og med Jens Goodman i spidsen!

DERFOR! Ring til Aut. Thermofloc isolatør Jens Goodman for et  GRATIS  tilbud / opmåling på telefon 22 24 01 27

Se www.amager-papirisolering.dk  for yderligere information.