Effektiv fjernelse af isoleringsmateriale

Efter mår angreb eller vandskade, kan det være nødvendigt at fjerne den ødelagte isolering, inden man efterisolerer sin bolig.

Det kan din lokale Aut. Thermofloc isolatør naturligvis også hjælpe dig med. Vi er nemlig også specialister i fjernelse af ødelagt isolering.

Vi har igennem en del år hjulpet private boligejere, foreninger og erhverv med udsugning af ødelagt isolering. Det er vores klare målsætning at skabe de bedste forudsætninger for en ny, mere effektiv isolering af boligen med borfri papirisolering. Vi imødekommer såvel traditionelle, som mere specifikke opgaver.

Kontakt os for tilbud på fjernelse af isolering

Fjernelse af isolering via udsugning med en vacumsuger, kan med stor fordel foretages på vanskelige steder, som eks. krybekældre, på lofter, åbent ler indskud mm.

Ved at suge materialet ud opnås en hurtig, miljøvenlig og effektiv fjernelse af isoleringsmaterialet. Ved sug af eksempelvis mineraluldbatts, komprimeres dette i forbindelse med opsugningen, hvilket gør at der kan fyldes mange kvadratmeter opsuget materiale i løbet af en arbejdsdag. Det er naturligvis med til at minimere tidsforbruget og dermed prisen i forbindelse med opgaven.

Fordele ved fjernelse af isolering med vakuumsuger

Fordelene ved at fjerne isoleringsmaterialet med en vacum suger, i forhold til den traditionelle, langsommelige og manuelle metode er bl.a. følgende:

  • Minimale støvgener
  • Nem metode på svært tilgængelige steder (som lofter, kældre m.v.)
  • Behageligere arbejdsmiljø
  • Tidsbesparende og dermed hurtigere renoveringstid
  • Vi isolerer efterfølgende loftet eller hulmuren med borfri papirisolering

Forud for udsugningen undersøger vi den konkrete sag og i fællesskab finder vi den rigtige løsning. Vi arbejder altid målrettet på at være på forkant med udviklingen, hvorfor vi tilbyder markedets mest effektive fremgangsmetoder. Det vil på sigt spare dig for mange penge og meget besvær.

Pris på fjernelse af isolering

Prisen på fjernelse af isoleringsmateriale, afhænger helt af opgavens omfang og andre praktiske omstændigheder. Det er derfor vigtigt, at vi taler med dig inden, vi kan komme med en seriøs og konkurrencedygtig pris på din opgave.

Vi foretager fjernelse af isolering i hele Danmark.
Kontakt os på telefon 24 45 02 69 for yderligere information eller spørgsmål – samt ved uforpligtende tilbud på fjernelse af isolering.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, med beskrivelse af din opgave, så kontakter vi dig.

Udsugning af isolering

Papirisoleringdanmark 17 04 18 10

Med top-professionelt udstyr suger vi nemt din gamle eller ødelagte isolering ud!
Nemt, hurtigt og uden de store gener for dig eller din bolig.

Læs mere

Ønsker du mere viden omkring udsugning af isolering?

Så tjek vores nye site www.isoleringssuger.dk

Vortec Beast on Gray