Beregn besparelse ved isolering

Her kan du få et overblik over din besparelse.

Bemærk; Beregningen er ud fra generelle data. For specifikke beregninger henviser vi til et egentlig tilbud på dit eget isoleringsprojekt...

Indtast nuværende data og beregn din besparelse
Tykkelse på eksisterende hulmur

Mål tykkelsen på din ydervæg og fratræk 22 cm, så har du din hulmurs tykkelse.

Hulmurtykkelse

Ydervægsareal
Mål dine ydervægges areal og fratræk arealet af døre og vinduer.

Opvarmningsform
Vælg den varmekilde du benytter

Pris pr. enhed
Du kan selv indtaste en anden pris som passer bedre til dig

Forventet besparelse pr. år

Vi tilbyder Danmarks Bedste energitilskud.

Når din Aut. Thermofloc isolatør undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit tilskud.

Vi klarer papirarbejdet, og du får fratrukket energitilskuddet på din faktura fra isolatøren. For at dokumentere det ansøgte, får du tilsendt et dokument på mail, som du skal godkende overfor energiselskabet. Herpå står både antal m2 og tykkelse, der ønskes tilskud til. 

Alle kan få tilskud

Størrelsen på energitilskuddet beregnes ud fra, hvor mange kilowatt timer du i fremtiden kommer til at spare pr. m ² pr. år ved at efterisolere din bolig med Thermofloc borfri papirisolering. Tilskuddet udbetales på baggrund af, at du nedbringer dit energiforbrug for din bolig. Tilskuddet er fra Statens side udtænkt for netop at motivere boligejere til at udføre energibesparende tiltag i deres bolig.

Det er de forskellige energiselskaber, der udbetaler tilskuddet til boligejerne. Papirisolering ApS har indgået en særdeles favorabel aftale med en seriøs udbydere, fordi de yder et af markedets højeste tilskud  — nemlig op til 35 øre pr. kWh pr. m ² pr. år. Tilskuddet formidles af alle vores Aut. Thermofloc isolatører og udbetales uafhængigt.

*Det mindste tilskudsbeløb som udbetales er kr. 500,-. Hvis tilbagebetalingstiden på isoleringsopgaven er under 1 år, kan der ikke opnås energitilskud.

Læs mere