Isolering og efterisolering

En investering, der sikrer dig mange gratis sommerferier i fremtiden.

Helt basalt handler isolering og efterisolering af vores boliger om at holde på varmen. Det har vi mennesker altid gerne villet, da boligen ikke blot danner ramme om vores privatliv, men også beskytter os mod vind og vejr. Men specielt siden 1970'ernes oliekriser har der naturligvis været ekstra fokus på, hvordan vi i Danmark kan mindske varmetabet fra vore bygningskonstruktioner, fordi det helt basalt koster mange penge at opvarme boligen. Penge der kunne være brugt til fornøjelser og sjov for hele familien i stedet.

Prisudvikling for fyringsolie og naturgas

Prisudvikling for el

Prisudvikling for fjernvarme

Checklist Created with Sketch.
Få et gratis isoleringstjek

En af vores Aut. Thermofloc isolatører kontakter dig for besigtigelse af dit næste isolerings projekt.
Helt uforpligtende naturligvis.

Energimærkning af huse

Her får du lynhurtigt svar på, om din boligs energimærket er ok. Hvilken energimærkeklasse den ligger i, og hvad der kan gøres for at forbedre den.

Find dit energimærke her

Hovedparten af energien tabes gennem boligens klimaskærm dvs. tag, ydervægge, vinduer og døre. Derfor er det også her at en energioptimering og renovering skal starte. Det er relativt nemt at flytte boligens energimærke fra en G til en C ved simple efterisoleringer af loft og hulmur. Investeringen ligger på mindre end 48.000 kr.* og din investering vil afspejle sig positivt, både i den daglige trivsel og i salgsprisen, når du en dag skal sælge din bolig.

* Baseret på et parcelhus fra 1960-1970 på ca. 180m2

GODE ENERGIFORHOLD GØR DET LETTERE AT SÆLGE

44% af danske boligkøbere placerer i dag energiforbruget i top 3 over vigtigste faktorer ved et boligkøb, sammenholdt med beliggenhed og pris. Derfor er energiforbrug og besparelser på dagsordenen, ved køb / salg af bolig, og det skal der tænkes på.
Kilde; Ejendomsmæglerkæden Home

Som en tommelfingerregel stiger et typisk hus ca. 100.000 kr. i værdi for hvert step, det forbedres på energimærkningsskalaen.


 

Genanvendelse og miljø

Thermofloc borfri papirisolering er det første isoleringsmateriale i Europa, der har modtaget NATUREPLUS certifikat (læs mere om Natureplus her). Produktet indeholder 0% borsalte/ borax eller andre uønskede tilsætningsstoffer. Natureplus certificeringen dokumenterer at 97% af materialet kan genanvendes efter endt brug. En genanvendelses ordning er dog endnu ikke iværksat.


 

Vi tilbyder følgende typer isolering

Hulmursisolering det betaler sig

Har du smidt tusindvis af kroner ud gennem dårligt isolerede vægge? Få hulmursisoleret og spar tusindvis af kroner – hvert år.

Læs mere
Loftisolering, isolering af loft

Varmen stiger opad - den kan kun bremses med en ordentlig isolering af loftet.

Læs mere
Skunk

Er varmeregningen steget dig over hovedet?

Læs mere
Isolering af skråvæg

Fyrer du også for gråspurvene? Stop det pjat, med en efterisolering fra vores isoleringseksperter!

Læs mere
Etageadskillelse

En isolering eller efterisolering af en etageadskillelse er en økonomisk god investering, og hjælper samtidig til et bedre indeklima.

Læs mere
Lydisolering af din bolig

Træt af larm, fodtrin og trafikstøj? Der er et stort potentiale i at lydisolere både etageadskillelser og skillevægge.

Læs mere
Isoleringskugler

Isolering og gulvopretning i én arbejdsgang!

Læs mere
Fjernelse af isolering
Fjernelse af isolering

Hurtig, billig og effektivt! Uden støvgener eller langsommelig proces...

Læs mere