Om Papirisolering ApS 

Et firma med mange år på bagen.. 

Papirisolering ApS har egentlig mange år på bagen. Virksomhedens indehavere startede allerede tilbage i 1999 med at indblæse papirisolering. Dengang som tømrervirksomhed med afsæt i det vestjyske. Efterspørgslen på papirisolering blev dog for stor til at kunne opfylde de mange henvendelser, hvorfor tanken og ideen omkring et netværk bestående af aut. isolatører opstod.

I 2008 fik Papirisolering ApS eksklusiv aftale med Europas største producent og leverandør af papirisolering, Østrigske Peter Seppele GmbH, der har produceret Thermofloc papirisolering i mere end 20 år. Thermofloc har agentur repræsentanter i mere end 23 lande i Europa. Tilbage i 2012 investerede Peter Seppele GmbH koncernen 14,6 mill. Euro i et nyt produktionsanlæg, der kører 24 timer i døgnet, og kun bemandes af 1 medarbejder. Med dette nye anlæg sikres en produktion af ensarterede fibre i den kvalitetsstandard, som Thermofloc papirisolering er blevet kendt for i Danmark.
For hver 100 sække, der produceres, tages der kontrolprøver og de enkelte sække dato- og tidsmærkes.

Thermofloc leverer pr. august 2012 udelukkende papirisolering uden borsalte. Som de eneste i Europa med både CE Godkendelse samt ETA  —Europæisk Teknisk Vurdering (ETA05/0891).

I 2013 fik Thermofloc koncernen udleveret bevis på deres miljøvenlige aspekter. Thermofloc papirisolering er som eneste celluloseprodukt blevet certificeret med NaturePlus certifikat. Herved styrkes Thermofloc position på det Europæiske marked, da certifikatet dokumenterer Thermofloc papirisolerings tekniske egenskaber samt miljøvenlige indholdsstoffer. Thermofloc papirisolering er det grønne produkt indenfor isolering, som kan dokumentere det miljøvenlige aspekt fra start til slut.

Andre taler om det - Vi gør noget ved det!

Fra 2009 og frem til i dag er Papirisolering ApS' netværk af seriøse og kvalitetsbevidste Aut. isolatører vokset støt. Vi er i dag landsdækkende med hovedkontor på dejlige Fanø i Nationalpark Vadehavet helt mod vest.

Papirisolering ApS' netværk af autoriserede isolatører består af 44 håndværksmestre, som vi selv uddanner både praktisk og teoretisk basseret på vores mere end 20 års erfaring i indblæsning med papirisolering. Vores isolatører er håndplukkede håndværksmestre, med stabile og veletablerede virksomheder og stort lokalkendskab.

Alle vores Aut. isolatører har isoleringsmaskine samt indblæsningsudstyr godkendt og udviklet i samarbejde med os, dermed sikres den kvalitet af indblæsningen, som vi forventer og foreskriver. Der udføres ingen hobbyløsninger med billigt hobbyudstyr, kun gennemtestede komponenter anvendes til isoleringsarbejdet. Alle Aut. Thermofloc isolatører kan udføre alle former for efterisoleringer af hulmur, loft, etage, skunk og gulv samt nybyggeri.

Alle aut. Thermofloc isolatører udfærdiger Isoleringsattest på alle isoleringsopgaver, dette er ikke kun et stykke papir, men med attesten følger kopi af forsikringspolice lavet i samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab. Dette er kundens garanti for det udførte isoleringsarbejde. Policen dækker op til 20 mill. årligt. Det kalder vi; Kvalitetsarbejde fra start til slut.

Vores motto er:
Papirisolering ApS -når kvalitet er afgørende!


Arbejdsmiljø!

grøn smileyDen grønne smiley viser, at virksomheden ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til omverdenen om, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.
Papirisolering ApS modtog den grønne smiley fra Arbejdstilsynet i oktober 2014.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.