Energibesparelser og tilskud til isolering

Vores kontante energitilskud gives i samarbejde med EnergySolution. Pt er markedets tilskud på 18 øre pr. kWt pr. m2 pr. år. Vi sørger for papirarbejdet i forbindelse med energibesparelser via tilskud til isolering.

De fleste huse kan ved hjælp af isolering / efterisolering opnå energibesparelser. Kontakt en af vore lokale isolatører for rådgivning i forhold til dine muligheder for energibesparelser og tilskud til isolering.

Energitilskud - Alle kan få tilskud

Vi klarer papirarbejdet
Når din Aut. Thermofloc isolatør undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit tilskud. Vi klarer papirarbejdet, og du får udbetalt tilskuddet direkte fra energiselskabet, også selv om du er kunde i et andet lokalt energiselskab*.

Søg energitilskud

Vi gør det nemt for dig, så du ikke selv behøver ansøge om tilskud til energiforbedringer, det gør vores Aut. isolatører for dig gennem vores samarbejde med Energysolution.

Vores isolatører klarer papirarbejdet for dig og energitilskuddet udbetales direkte til din nemkonto, så let er det! Kontakt os endelig for yderligere information.

Her kan du se hvor meget tilskud du cirka kan regne med at få, når du energirenoverer din bolig med Thermofloc borfri papirisolering. http://svk.teknologisk.dk/Pages_open/Default.aspx

Energitilskud 2019

I 2019 kan du blandt andet opnå energitilskud til:

  • Efterisolering af tag og krybekælder
  • Udskiftning af gammelt oliefyr til et nyt eller til en mere miljøvenlig varmeforme
  • Udskiftning af vinduer mm.

Kontakt os for yderligere information.

 

Tilskud til energiforbedring

Hos SparEnergi.dk kan du læse om de forskellige muligheder der er for tilskud i forbindelse med energiforbedringer.
Maj 2017: Du kan modtage Tilskud fra energiselskaber og du har også mulighed for at benytte Håndværkerfradrag

 

Håndværkerfradrag

Med håndværkerfradraget kan du trække arbejdsløn til energirenoveringer og klimatiltag fra i SKAT.
Har du ikke allerede brugt dit håndværkerfradrag, er dette en mulighed for at opnå store besparelser på dit næste isoleringsprojekt.
Læs mere om håndværkerfradrag her.

Håndværkerfradraget

Du har måske mulighed for at få tilskud til arbejdsløn for håndværkerydelser

Hvor meget kan jeg få i tilskud?

Størrelsen på energitilskuddet beregnes ud fra, hvor mange kilowatt timer du i fremtiden kommer til at spare pr. m ² pr. år ved at efterisolere din bolig med Thermofloc borfri papirisolering. Tilskuddet udbetales på baggrund af, at du nedbringer dit energiforbrug for din bolig. Tilskuddet er fra Statens side udtænkt for netop at motivere boligejere til at udføre energibesparende tiltag i deres bolig.

Det er de forskellige energiselskaber, der udbetaler tilskuddet til boligejerne. Papirisolering ApS har indgået en særdeles favorabel aftale med seriøse udbydere, fordi de yder et af markedets højeste tilskud  — nemlig op til 18 øre pr. kWh pr. m ² pr. år. Tilskuddet formidles af alle vores Aut. Thermofloc isolatører og udbetales uafhængigt af udbyder og udførende part.

Bemærk; pr. 12. juni 2017 kan der ikke længere søges tilskud til hulmursisoleringer.

Fra 2021 kommer et nyt setup omkring tilskudsmuligheder, som vi informerer om, når det er endeligt vedtaget.

*Det mindste tilskudsbeløb som udbetales er kr. 500,-. Hvis tilbagebetalingstiden på isoleringsopgaven er under 1 år, kan der ikke opnås energitilskud.