Aage Petersen & Søn Isolering

Aage Petersen & Søn er en kvalitetsbevidst tømrer- og Snedkerfirma. De har eksisteret siden 1929 og har således stor erfaring og ekspertise indenfor deres område. De udfører alt fra tagarbejde, isolering af huse til udskiftning og reparation af vinduer og døre.

Tømrer- og snedkerfirmaet er eksperter i tilbygning, ombygning og nybyggeri af fritidshuse og sommerhuse. Til en ombygning eller tilbygning af huse anvender de papirisolering, da det givet et behageligt og sundt indeklima. Desuden kan det spare kunden op til 25 % på varmeregningen sammenlignet med en traditionel isolering.

Aage Petersen & Søn er autoriserede isolatører med speciale i papirisolering. De isolerer med Thermofloc papirisolering for både private og erhverv. I deres arbejde ligger stort vægt på at helhed og detalje går hånd i hånd og det færdig resultatet er funktionel og æstetisk flot. De er placeret i Rørvig, men hjælper både kunder i Nykøbing Sjælland og Odsherred.

Er du interesseret i at høre mere hvordan Aage Petersen & Søn kan hjælpe dig med din isolering, kan du kontakte dem på telefon 59918527 eller per mail info@aagepetersen.dk.

 Mere information finder du også her www.aagepetersen.dk