ST Isolering

 Velkommen til ST Isolering

– din garanti for professionelt isoleringsarbejde!

 Vi hjælper både privatpersoner og fagfolk fra byggebranchen, og tilbyder løsninger indenfor:

-          Nybyggeri

-          Istandsættelse /renovering

 

Uanset typen af opgaver er ST Isolering din garanti for en effektiv, miljørigtig og økonomisk fornuftig isoleringsløsning.

Specialisering i papirisolering;

Vi har specialiseret os i indblæsning af papirisolering, da vi mener, det er den mest optimale løsning når det kommer til isolering. Papirisolering varmeisolerer lige så effektivt som traditionelle materialer, belaster miljøet betydeligt mindre og giver bedre lydisolation.

 

Ring allerede i dag på 29 44 91 72 for et uforpligtende tilbud på din næste isoleringsopgave. Du er også meget velkommen til at ringe for at høre nærmere om papirisolering og om isolering af dit hus generelt.

Om os!

ST Isolering har en afdeling i Løkken samt Arden. Firmaet ejes og drives i det daglige af Søren Trads, der har mange års erfaring i bygge branchen.

Vi arbejder ud fra et koncept, der er baseret på at skabe løsninger i høj kvalitet, som er til glæde og gavn i mange år fremover. Det går igen i hele virksomheden, det arbejde vi udfører og de samarbejdspartnere, vi benytter os af.

Vores koncept går igen, uanset om vi betjener privatpersoner, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger eller lignende.

Ønsker du at vide mere om ST Isolering, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.