Grøn profil

Thermofloc har en lang tradition for at tilgodese miljøhensyn, hvilket allerede i 2002 resulterede i, at de i tyske Ökotest modtog den højeste test-udmærkelse i konkurrence med bl.a. kendte producenter af mineraluld.

For Papirisolering ApS er det naturligvis et vigtigt aspekt, at medtænke miljøpåvirkning fra start til slut. Derfor er vi også stolte af, at Thermofloc i 2011 har investeret i et nyt produktionsanlæg, der ikke kun sikrer kvaliteten af isoleringsmaterialet, i særdeleshed sætning og densiteter, men samtidig også nedsætter udledningen af CO2 i hele processen.

I august 2012 valgte Thermofloc at følge de Europæiske krav. Thermofloc producerer nu, som de eneste i Europa, udelukkende papirisolering 100% uden borsalte og 100% uden ammonium.
EU kræver pr. Juli 2012 at byggematerialer har en grænseværdi for max 4% borsalte, hvorfor Thermofloc har valgt helt at undlade dette tilsætningsstof i Thermofloc papirisolering. Stoffet ammonium er tilmed et uønsket stof i papirisolering da det ved fugtpåvirkning kan udløse stærke lugtgener i form af ammoniaklugt.

Da Thermofloc papirisolering er et 100% grønt isoleringsprodukt, kræves der ej heller, af Arbejdsstyrelsen, et sikkerhedsdatablad for salg og håndtering af Thermofloc papirisolering.

Dette fortsatte arbejde for at gøre Thermofloc papirisolering stadigt mere miljørigtigt, har nu resulteret i certificeringen fra Natureplus. Natureplus stiller krav til at mindst 85 procent af isoleringsmaterialets vægt udgøres af genbrugspapir og blot 15 procent må være brandhæmmere, midler mod skimmelsvamp og andre tilsætningsstoffer. På grund af cellulosefibres særlige struktur i papirisolering, er dette et krav, der ikke er let at opfylde. Men det kan Thermofloc papirisolering. Thermofloc papirisolering består af 91,6% genbrugsaviser og 8,4% miljøvenlige mineralske komponenter. Derudover kræver Natureplus meget lave grænseværdier for andre skadelige stoffer, som f.eks. tungmetaller. Kontakt os gerne for nærmere oplysning om Natureplus certificeringen og dokumentationen bag.

Endelig kan 91,6% af Thermofloc papirisolering genanvendes og vores Global Warming potential er mindre end 2.0 kg CO2-eq./FU - hvilket må siges at være revolutionerende for branchen!

Thermofloc borfri papirisolering er
KVALITETSISOLERING MED GARANTI !