Ambitioner

Papirisolering ApS er en mindre virksomhed i vækst. Vores ambitioner er fortsat i 2019 at være det foretrukne brand, som både professionelle og private vælger, når de ønsker et isoleringsprojekt med papirisolering, hvor kvalitet fra start til slut er afgørende.

Papirisolering ApS vil i årene fremover slå vores brand fast som en kvalitetsbevidst aktør på markedet.

  • Vi går ikke på kompromis med valg af Aut. isolatører -kun de bedste er gode nok til os.  
  • Vi går ikke på kompromis med det udførte arbejde -kunden skal også være tilfreds om 5 år - 10 år - 20 år........ 
  • Vi sætter en ære i at have professionelt isoleringsudstyr, der er gennemtestet og sikrer holdbarhed og isoleringsværdi for kunden.
  • Vi går ej heller på kompromis med valg af isoleringsmateriale.  
  • For os er kvalitet bedre end kvantitet...


Thermofloc borfri Papirisolering er for os det bedste papirisoleringsmateriale produceret i Europa. Isoleringsmaterialet er både OIB-certificeret, CE godkendt, EPD Certificeret og har en Europæisk Teknisk Vurdering, kaldet ETA (European Technical Assessement).
Senest i 2013 har Thermofloc modtaget NaturePlus certificering, som det første papirisoleringsprodukt i Europa! Vi kan dermed dokumentere vores grønne profil samt CO2 afkast og dermed understrege at produktet ikke indeholder uønskede stoffer. Endelig er vores indblæsningsteknikker basseret på mere end 20 års erfaring i indblæsning med papirisolering. Vi laver derfor ikke hovsa løsninger med slanger eller mundstykker i de forskellige konstruktioner, alle er gennemtestede komponenter og teknikker. Papirisolering ApS har altid været forgangsbillede i Danmark for de forskellige indblæsningsteknikker i fx. hulmur; fra dengang vi anbefalede at tage hele sten ud, til fuge-indblæsningsteknikken, til den oftest anvendelige teknik i dag, hvor et hul på kun 26mm kan anvendes til at gennemføre en 100% hulmursisolering uden sætninger.
Afslutningsvis skal understreges; Vi rådgiver ikke om indblæsning i konstruktioner, som vi ikke kan dokumentere.  

Andre taler om det...... Papirisolering ApS gør noget ved det!

Papirisolering.dk vil bidrage til nationale undersøgelser og projekter både på uddannelsesniveau og i den professionelle sektor i forhold til papirisoleringens egenskaber. Sammen med vores Aut. isolatører vil vi øge opmærksomhed på Thermofloc borfri papirisolering. Dette gøres allerede i samarbejde med flere tekniske skoler, arkitektskoler og andre uddannelsessteder.

Papirisolering.dk har ambitioner, der rækker udover landets grænser, vi har derfor i samarbejde med vores leverandør Peter Seppele Gmbh lavet et projekt om at uddanne alle Europæiske Thermofloc isolatører i den rette indblæsningsteknik med udgangspunkt i de mest professionelle isoleringsmaskiner; Thermoblow 300 og Thermoblow 500.

Vi føler et socialt ansvar og opfordrer alle virksomheder til at støtte:

Feb xlarge