Velkommen til Petri & Godtkjær Isolering

Petri & Godtkjær Isolering er en del af det vel renommeret Roskilde firma Petri & Godtkjær Bygmestre ApS, der ledes og ejes af Tømrermester Kenneth Godtkjær.

Skrevet d. 19 marts 2015
Senest opdateret d. 8 marts 2016

Petri & Godtkjær Isolering er blevet  en del af Papirisolering Danmarks netværk af Aut. Thermofloc isolatører.

Vort tømrer- og snedkerarbejde er baseret på mange års erfaring og kærlighed til det gode håndværk, med denne erfaring vil AJ Isolering nu tilbyde miljørigtig isolering -stadig med fokus på de små detaljer og den høje kvalitet som AJ Byggeservice er kendt for. Det gør AJ Isolering til et stærkt valg, ikke mindst når det gælder renoveringer og ombygninger  — men vi kan også være med, når det nye drømmehus skal opføres fra grunden.
  
AJ Byggeservice har i over 35 år bygget på erfaring, troværdighed, respekt og faglig stolthed. Måske lyder det lidt gammeldags. Til gengæld er deres service og kvalifikationer helt moderne  — og der stilles lige så store krav til kvaliteten, som du gør.

Petri & Godtkjær Isolering er en del af det vel renommeret Roskilde firma Petri & Godtkjær Bygmestre ApS, der ledes og ejes af Tømrermester Kenneth Godtkjær.  

Petri & Godtkjær Isolering kan, i samarbejde med Papirisolering Danmark, tilbyde miljørigtig isolering med Thermofloc borfri papirisolering til kunder i Roskilde og omegn.
Familiefirmaet, der tilbage i 1996 startede med tømrermester Kenneth Godtkjær og arkitekt Margrethe Petri Godtkjær har nu også fået sønnen Jonas Godtkjær med i ledelsen. Sammen vil de tre videreføre kvaliteten og kærligheden til det gode håndværk til nu også at omhandle isoleringsdelen i vriksomheden.

Derfor er Petri & Godtkjær Isolering et stærkt valg, når du vil spare energi og penge  — både i det nye drømmehus og når det gamle hus skal moderniseres. Kort sagt finder vi altid den løsning, der passer bedst til netop dig.

Petri & Godtkjær Isolering leverer til den aftalte tid og den aftalte pris  — hver gang. Ring til Kenneth Godtkjær på 20 26 39 89 og få et uforpligtende besøg. Så har du et varmt tilbud, inden han kører igen.

For mere information se www.roskilde-papirisolering.dk