Certificerede og autoriserede Thermofloc isolatører

Alle vores isolatører har gennemgået en uddannelse baseret på mere end 20 års erfaring i indblæsning med papirisolering.

 

Vi er stolte af, at vi er 100% markedsledende på indblæsningsteknikker. 

Vil du vide hvordan du indblæser og samtidig holder dine udgifter nede, som isolatør, så skulle du tage at ringe til os....

 

Isolatørerne er blevet uddannet af Teknisk manager Henrik Holm, der som den eneste i papirisoleringsbranchen har været med, som aktiv indblæser, næsten fra den spæde start.
På baggrund af hans erfaring, know-how og efterprøvede indblæsningsteknikker udfører vi ind- og udblæsning af Thermofloc borfri papirisolering. Vores uddannelse er naturligvis baseret på de praktiske færdigheder, da indblæsning ikke kan læres bag et skrivebord.

Kvalitetskrav

Som Autoriseret Thermofloc isolatør er isolatørerne underlagt strenge kvalitetskrav fra os og ikke mindst fra forsikringsselskabet, der udsteder vores police. Isolatørerne er pålagt udfærdigelse af Isoleringsattester, der skal indberettes og dokumenteres til hver kvartalsende.

Endelig bliver alle isolatører løbende uddannet i nye indblæsningsteknikker og know-how gennem seminarer hos Papirisolering ApS

Alle Aut. Thermofloc isolatører har en håndværksmæssig uddannelse. Vi samarbejder udelukkende med tømrerfirmaer, murerfirmaer eller andre byggesagkyndige håndværksmestre. Indblæsning af isolering i lukkede konstruktioner er en tillidssag og en viden indenfor bygningsfysikken og klimaskærmen er derfor en nødvendighed / krav for at kunne indblæse Thermofloc papirisolering.

Har samarbejdet fanget din interesse?

Vi hører gerne fra interesserede håndværksmestre, der vil udvide deres virksomheds byggefelt. Vi venter dog gerne på denne rette!

Kontakt Indehaver Betina Voss Holm på tlf. 24 45 02 69 for nærmere info og muligheder.

Juul Nielsen udstyr