DN Isolering

Velkommen til DN Isolering

– din garanti for professionelt isoleringsarbejde!

 Vi hjælper både privatpersoner og fagfolk fra byggebranchen, og tilbyder løsninger indenfor:

-          Nybyggeri

-          Istandsættelse /renovering

 

Uanset typen af opgaver er DN Isolering din garanti for en effektiv, miljørigtig og økonomisk fornuftig isoleringsløsning.

Specialisering i papirisolering;

Vi har specialiseret os i indblæsning af papirisolering, da vi mener, det er den mest optimale løsning når det kommer til isolering. Papirisolering varmeisolerer lige så effektivt som traditionelle materialer, belaster miljøet betydeligt mindre og giver bedre lydisolation.

 

Ring allerede i dag på 30 91 90 00 for et uforpligtende tilbud på din næste isoleringsopgave. Du er også meget velkommen til at ringe for at høre nærmere om papirisolering og om isolering af dit hus generelt.

 

Om os

DN Isolering ligger i Nordjylland, nærmere betegnet Hjørring, men har naturligvis også en afdeling i Frederikshavn. Firmaet ejes og drives i det daglige af Dennis Nielsen, der har mange års erfaring i bygge branchen.

Dennis' interesse for at isolere energirigtigt opstod, da han for fire år siden købte et gammelt hus og renoverede det. Hans ønske var, at huset blev moderniseret til et 2020 hus.

Arbejdet med sit eget hus grundlagde Dennis` interesse for at købe og istandsætte gamle huse. I den forbindelse stiftede han bekendtskab med papirisolering.

 

Ikke alene er denne isoleringsløsning langtidsholdbar og god til at holde varmeforbruget nede, men selve isoleringsprocessen er også billig og effektiv.

Foruden Dennis selv har firmaet fem ansatte, der kører ud til opgaver for både private og erhvervskunder. DN Isolering er også en mulighed for entreprenører og typehusfirmaer, der ønsker at effektivisere deres arbejdsgange og holde udgifterne nede.